28 квітня 2024, неділя

“Варвар року”, озеленюючи та підтримуючи санітарний стан водойм, заготує міськраді Кропивницького понад 300 кубометрів дров

Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Кропивницького за результатами проведених торгів 29 травня підписало з колективним підприємством «Єлізавета» два договори загальною вартістю 1,05 мільйони гривень.
Про це інформує Златопіль із посиланням на Центр медіарозслідувань "Прозоро".
За даними сторінок закупівель у системі ProZorro, підприємство стало переможцем аукціону «Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень (послуги з видалення та обрізування дерев)» з пропозицією 400,97 тисяч гривень та «Виконання комплексу заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану русел річок, а також заходи для боротьби з шкідливою дією вод на території міста (очищення русел річок від дерев)», запропонувавши виконати роботи за 652,24 тис грн.
Єдиним конкурентом «Єлізавети» на даних торгах виступило Підприємство «ХІК» у формі ТОВ, власником котрої є кропивничанин Віктор Халін. За даними порталу аналітики bipro.prozorro.org, Підприємство «ХІК», окрім вище вказананих публічних закупівель, брало участь лише в одній – з надання послуг озеленення на суму понад 2 мільйони гривень. У всіх трьох випадках єдиним конкурентом виступало КП «Єлізавета».
Згідно технічних завдань, заходи з озеленення міста передбачають обрiзування 105 дерев висотою бiльше 5 м, видалення 215 кубометрів сухостiйних, аварiйних та фаутних дерев, а також заготівлю 109,4 м3 дров.
Що ж до комплексу заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану русол річок, то вони передбачають вирiзання порослi у 2450 тополь і верб,  видалення 378 кубометрів сухостiйних, аварiйних та фаутних дерев і заготовлення 226,8 м3 дров.
КП «Єлізавета», яка отримала минулоріч від ГО «Озеленення Кропивницького» звання «Варвар року», належить Аллі та Сергію Чернік, а також Михайлу Борщу. За даними порталу "Тексти", фірма за останні 9 років виграла 30 тендерів на загальну суму 21,94 мільйони гривень.
Ілюстрація – Перша електронна газета
“Варвар року”, озеленюючи та підтримуючи санітарний стан водойм, заготує міськраді Кропивницького понад 300 кубометрів дров
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований