04 травня 2024, субота

За добу на Кіровоградщині сталося 6 пожеж в екосистемі (ФОТО)

У Кіровоградській області за минулу добу рятувальники загасили 6 пожеж у екосистемі. Про це Златополю повідомили в прес-службі УДСНС в Кіровоградській області.
Як повідомляється, за добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались до ліквідації пожеж трави та сміття на відкритих територіях.
Так, двічі горіла суха трава у Новоархангельському районі: о 13:55 рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини загасили пожежу 300 м2 рослинності в с. Тернівка та о 18:25 виникло загоряння 500 м2 трави в с. Солдатське.
Також двічі за добу виїжджали вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький на гасіння о 15:00 сміття в районі вул. Тульська та о 16:00 – 300 м2 сухої трави на пров. Азовський.
По одному подібному випадку сталось о 16:45 у Маловисківському та о 19:50 у Добровеличківському районах.
– Шановні громадяни! Бережіть навколишнє природне середовище, не кидайте непогашені недопалки, не спалюйте суху рослинність та сміття, будьте обережними під час відпочинку на природі. Пожежі в екосистемах – наш спільний клопіт. – просять рятувальники.
Фото – Прес-служба У ДСНС в області
За добу на Кіровоградщині сталося 6 пожеж в екосистемі (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований