19 квітня 2024, п’ятниця

У Кіровоградській виправній колонії проведено заняття персоналу з вогневої підготовки (ФОТО)

Вчора, 8 грудня на виконання вимог вказівки начальника Кіровоградської виправної колонії УДПтС України в області (№6) Вадима Скубіліна та згідно  наказу ДДУПВП від 23.09.2008  №248 “Про затвердження Положення про організацію професійної підготовки персоналу ДКВС України”, із середнім та старшим начальницьким складом установи було проведено додаткове заняття з вогневої підготовки. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.
Для персоналу установи виконуючий обов’язки начальника відділу охорони Ігор Івахно та старший інспектор з організації служби та озброєння Дмитро Ващик провели заняття по вивченню матеріальної частини пістолета Макарова, його загальної будови, бойових властивостей, також і про призначення пістолета. Після чого не лише теоретично, а й на практиці згадали про порядок неповного розбирання пістолета Макарова та збирання після його неповного розбирання. Особлива зацікавленість на занятті спостерігалась у новоприйнятих офіцерів.
По завершенню практичної частини заняття начальник установи Вадим Олексійович вручив диплом III ступеня Державної пенітенціарної служби України за зайняте 3-є місце за результатами проведеного в 2014 році огляду-конкурсу на краще обладнання та утримання вартового приміщення в категорії «А» Ігорю Івахну, який очолює відділ охорони, також побажав персоналу установи професійної наснаги та успіхів у майбутніх звершеннях. 
У Кіровоградській виправній колонії проведено заняття персоналу з вогневої підготовки (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований