25 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому попрощалися із воїном АТО Євгеном Яловцем (ФОТО)

Сьогодні, 14 червня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища попрощалися із старшим сержантом – кодувальником 59-ої мотопіхотної бригади Євгеном Андрійовичем Яловцем, пише Златопіль.
Попрощатися із полеглим воїном прийшли бойові побратими Євгена, рідні та близькі, керівництво міста, району і області, небайдужі.
Євген Андрійович Яловець народився 11 травня 1989 року в селі Созонівка Кіровоградського району Кіровоградської області. Закінчив Созонівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кіровоградський професійний ліцей №2, пройшов військову строкову службу, працював на ПАТ "Гідросила" верстатником. У березні 2014 року Євген був призваний по мобілізації до Кіровоградського об'єднаного міського військового комісаріату. У вересні 2015 року – переведений до Кропивницького районного військового комісаріату, де працював начальником служби захисту інформації. З 11 березня 2017 року відправлений до базового табору військової частини ПП В 4050 з подальшим убуттям в зону проведення антитерористичної операції, був старшим сержантом – кодувальником 59-ої мотопіхотної бригади.
Загинув старщий сержант Яловець 11 червня 2017 року близько 16 години 25 хвилин в районі Павлополю Волноваського району Донецької області в результаті ворожих міноментних обстрілів системи ПТУР.
Євген Андрійович до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов'язок. Він був щирим, відкритим, цілеспрямованим, любив життя.
Панахиду за загиблим відслужив Владика Марк.
У своєму слові Єписокоп Кропивницький і Голованівський зазначив:
– Якщо смерть молодих людей нас не зачіпає, я не знаю, що вже має статися, щоби ми прийшли до тями і нарешті почали любити – любити тих, хто поруч, любити свою землю, свій народ і послужити на нашій землі своєму народові. Я висловлюю співчуття рідним, близьким і друзям… Це втрата, але це і здобуток. Тому що вірю, що смерть цього молодого хлопця не буде даремною – такі як він і багато воїнів наших, дають нам надію, що в нас все буде добре, що в нас буде краще життя. Лише потрібно взятися всім за голову і кожен на своєму місці щоб добре звершував те служіння, яке має. Хай Господь упокоїть душу спочилого воїна Євгена. Сьогодні він стоїть перед Його престолом, а душа його, чиста і свята, перебуває у руках божих. 

Сьогодні у Кіровоградському районі оголошено День жалоби.
Фото – Златопіль
У Кропивницькому попрощалися із воїном АТО Євгеном Яловцем (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований