19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині рятувальники допомогли розшукати зниклого хлопчика та ліквідували пожежу

З 8 по 9 грудня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДСНС України
Місце та коротка характеристика надзвичайних подій  нижче:
8 грудня – Голованівський р-н, с. Наливайка: виникла пожежа 3 м2 покрівлі господарчої споруди та 800 кг сіна на території  приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється. 
м. Кіровоград, вул. Попова: виникла пожежа 12 м2 домашніх речей в квартирі. На місці пожежі виявлено загиблу  48-річну дружину господаря. Причина пожежі та смерті – встановлюється.
Новоукраїнський р-н, с. Новоєгорівка: підрозділом ДПРЧ-19 надано допомогу працівникам міліції з пошуку хлопчика 2006 р.н., який зник напередодні. Дитину знайдено, стан здоров’я задовільний.
м. Кіровоград, просп. Університетський та вул. Башкірська: рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартир за двома адресами.
9 грудня – м. Кіровоград, вул. Академіка Корольова: виникла пожежа 1 м2 сміття в під’їзді. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 
м.Кіровоград, смт Нове: виникла пожежа 1 м2 сміття в під’їзді. Причина – встановлюється. 
м. Ульяновка: виникла пожежа 50 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замкнення електромережі.
 
На Кіровоградщині рятувальники допомогли розшукати зниклого хлопчика та ліквідували пожежу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований