19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому суд випустив з-під варти двох “Білих левів”

Двом учасникам угруповання “Білі леви”, яким раніше за клопотаннями слідчих прокуратури Ленінським районним судом м. Кіровограда було продовжено запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, Апеляційним судом Кіровоградської області скасовано зазначені ухвали.  Одному з фігурантів справи обрано запобіжний захід – домашній арешт, інший − залишився без запобіжного заходу. 
Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомила речниця прокуратури Кіровоградської області Оксана Зненигородська, передає Златопіль.
Як вона зазначила, у ході розслідування вказаного кримінального провадження дванадцятьом членам угруповання повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.189 (вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи) Кримінального кодексу України.
На час досудового розслідування особам, до яких раніше судами було застосовано запобіжні заходи, не пов’язані із триманням під вартою (домашній арешт, передачу під нагляд батькам − ред.), їх дію продовжено у межах терміну досудового розслідування.
Щодо двох осіб Ленінським районним судом м.Кіровограда обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ще двом особам цим же судом раніше обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою змінено на домашній арешт. Одне рішення суду прокуратурою оскаржено в апеляційному порядку. Інше − за вимогами КПК оскарженню не підлягає.
Ілюстрація – з сайту УНН
 

У Кропивницькому суд випустив з-під варти двох “Білих левів”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований