19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому рятувальники радилися як боротися з корупцією

У Кропивницькому в Управлінні ДСНС в області відбулась нарада щодо антикорупційних заходів. Про це Златополю повідомили в прес-службі УДСНС в Кіровоградській області.
З метою постійного вдосконалення антикорупційної роботи серед співробітників системи ДСНС, ефективного попередження випадків порушення антикорупційного законодавства, а також належного формування відповідальності і своєчасного усвідомлення негативних наслідків протиправних дій, в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області проводиться відповідна робота, одним із напрямків якої є налагодження співпраці із відповідними службами Нацполіції, Служби безпеки та прокуратури області задля отримання інформації щодо фактів зловживань серед співробітників У ДСНС в області.
Саме з даного питання 29 червня була проведена оперативна нарада в Управлінні, на якій було розглянуто стан організації взаємодії з правоохоронними органами області та визначено заходи щодо поліпшення даного напрямку роботи.
Питання дотримання антикорупційного законодавства перебуває під постійним контролем керівництва Управління ДСНС в області.
Ілюстрації – golosno.com.ua
У Кропивницькому рятувальники радилися як боротися з корупцією
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований