18 травня 2024, субота

У Долинській розпочали створення власної системи каналізаційних очисних споруд

У зв’язку з невизначеністю з  подальшим фінансуванням і роботою ДП «Дирекція КГЗКОР», зношеністю мереж та обладнання очисних споруд цього підприємства, за пропозицією міської ради, яка підтримана керівництвом області, прийнято рішення про будівництво альтернативних міських каналізаційних очисних споруд у Долинській, що на Кіровоградщині.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал міської ради Долиснької.
Кошти в сумі 920 тис. грн. на виготовлення  проектно-кошторисної документації передбачені за рахунок обласного фонду охорони навколишнього середовища, рішенням Кіровоградської обласної ради від 10.03.2017 року № 237.
На поточному тижні розпочалися інженерно–вишукувальні  топогеодезичні роботи по проектуванню  траси напірного колектора  госппобутових стоків з міста від каналізаційно–насосної станції № 1 по вул. Соснова до передбачуваного майданчика розміщення майбутніх очисних споруд та траси очищення стоків до точки скиду.
Головним розпорядником цих коштів визначено управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації, підрядником проектних робіт ТОВ «Тахома» та державний регіональний проектно – вишукувальний інститут «Дніпроводгосп»  м. Дніпро.
Фото – Долинська міськрада
 

У Долинській розпочали створення власної системи каналізаційних очисних споруд
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований