19 травня 2024, неділя

СДК “Юрій Олефіренко” отримав шефську допомогу від Кіровоградщини (ФОТО)

2 липня військовослужбовці і працівники Військово-Морських Сил України відзначали своє професійне свято. Традиційно цього дня в Одесі на Морському вокзалі відбулися урочистості з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України. До моряків із почесною місією завітало керівництво ЗС України: начальник Генерального штабу-головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко та командувач ВМС України Ігор Воронченко, які від імені Президента України вручили військовослужбовцям державні нагороди.
Про це інформує Златопіль із посиланням на прес-службу Бобринецької РДА.
Серед нагороджених був і наш земляк, капітан 3 рангу Павло Рудь, який отримав медаль “За бездоганну службу” III ступеня. Також окрему нагороду – орден Данила Галицького із рук вищого керівництва Збройних Сил України отримав й капітан підшефного Бобринеччині СДК “Юрій Олефіренко” Юрій Вицький.
Обидва військовослужбовця були нагороджені за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України, про що говорить відповідний Указ Президента України від 30 червня 2017 року № 172/2017.
Цього дня привітали особовий склад СДК “Юрій Олефіренко” та завітали до нього із хлібом-сіллю з нагоди свята й делегація від Бобринеччини в складі: голови Бобринецької районної державної адміністрації Сергія Шевченка, його першого заступника Валентина Мельника, начальника управління агропромислового розвитку РДА Петра Панібратця та військового комісара Миколи Капітоненка.
Сергій Шевченко від імені голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка передав щирі слова-вітання з нагоди професійного свята від жителів Кіровоградщини. В урочистій атмосфері голова РДА вручив особовому складу СДК “Юрій Олефіренко” сертифікат на придбання нового кондиціонеру та передав інші подарунки від бобринчан. Відзначив, що у лавах ВМС України несе військову службу декілька наших земляків, серед яких більшість добилося вагомих успіхів: Павло Рудь, Андрій Борисов та інші.
Як відомо вже котрий рік наш район є підшефним над СДК “Юрій Олефіренко”, тож постійно підтримується зв’язок із кораблем, екіпажем. Районна державна адміністрація дякує за шефську допомогу, що отримав цього разу СДК “Юрій Олефіренко” підприємцям, сільгоспвиробникам та соціально-відповідальному бізнесу району.
Особлива подяка фізичній особі-підприємцю Олександру Петрову, майстриням хлібокомбінату Бобринецького райспоживтовариства та її голові правління Валентині Татаровій, а також радникам голови РДА із питань надання допомоги учасникам АТО й шефської допомоги: Антоніні Горбанець та Сергію Щербині.
До слова нагадаємо, що минулого року середньо-десантний корабель Військово-морських Сил України “Кіровоград” було перейменовано на честь загиблого в зоні проведення АТО нашого земляка капітана І рангу Юрія Олефіренка. Відповідний Указ Президента України від 02 липня 2016 року № 290/2016.
Фото – прес-служба Бобринецької РДА
СДК “Юрій Олефіренко” отримав шефську допомогу від Кіровоградщини (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований