29 березня 2024, п’ятниця

До восьмої вечора в Олександрії нормалізується ситуація з водою

В Олександрії, що на Кіровоградщині, з'явилася вода вдень ​​сьогодні, 3 липня. Інформацію про це Моїй Олександрії підтвердили в аварійній службі міського водоканалу о 13.00.
"Зараз входимо в режим, можемо сказати, що вже майже в штатному режимі. З нашого боку ніяких відключень не буде. Ходять розмови, що можливо буде пауза, коли в Світловодську буде перехід з тимчасової на постійну схему. Тому ми людям говоримо, щоб мінімальний запас води тримали. Адже не з нашої вини може бути короткочасне відключення ", – сказала диспетчер. "Інформації про те, що води не буде три-чотири дні, – я не знаю, хто пустив цю "утку", – у нас такої інформації немає", – додала вона.
Також ситуацію прокоментував заступник міського голови Олександрії з житлово-комунального господарства Андрій Некрасов:
"Потихеньку входимо в нормальний режим. До восьмої вечора, а може і раніше, я думаю, відновимося повністю. Будемо на це сподіватися і не будемо поки нічого гарантувати, тому що є форс-мажори. А так, взагалі, входимо в звичайний режим" , – сказав він.
Нагадаємо, вночі з 2-го на 3 липня електропостачання об'єктів "Дніпро-Кіровоград" відновили за тимчасовою схемою.
1 липня, під селом Павловкою Світловодського району впала опора ЛЕП. За попередньою інформацією, причиною падіння стали викрадачі металобрухту. Без електрики залишилися частина Світловодська та об'єкти "Дніпро-Кіровоград". З 21.30 без води залишилися Світловодськ, Олександрія, Знам'янка і Кропивницький.
На нараді в Кропивницького 2 липня повідомили, що відновлення подачі води в містах очікується: Світловодськ – 3 липня в 8.00, Олександрія – 3 липня в 20.00, Знам'янка – 4 липня о 8.00, обласний центр – 4 липня, близько 22.00.
Фото – Моя Олександрія
До восьмої вечора в Олександрії нормалізується ситуація з водою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований