02 травня 2024, четвер

Комунальники розказали, чому в Кропивницькому деякі водовози учора не доїхали до місця призначення

Сьогодні до підвозу води на мікрорайони міста буде залучено 14 автомобілів, три з яких були пригнані зі Знам'янки, Світловодська та Олександрії. Крім того свої водовози нам на допомогу обласному центру прислали КП "Універсал-2005" та Інгульська шахта. 
Дану інформацію під час ранкової прес-конференції повідомила журналістам директор ВКГ Кропивницького Валентина Давидчук, повідомляє Златопіль
До 16:00 автомобілі курсуватимуть між соцзакладами міста – дитсадками, школами та лікарнями. А вже з 17:00 почнуть розвозити воду для потреб громадян.
"Учора ми мали чимало скарг на недотримання графіку, який був запланований раніше. Справа в тому, що за деякими адресами, наприклад на Полтавській, провулку Училищному та вулиці Вокзальній, люди просто перекривали дорогу не даючи можливості автомобілям проїхати далі. Це звісно вплинуло на нашу продуктивність. Обіцяємо врахувати вчорашні помилки, підкоригувати графік та сьогодні розпочати перш за все з тих районів, куди вода вчора не потрапила", – наголосила Давидчук.
Фото – Златопіль
Комунальники розказали, чому в Кропивницькому деякі водовози учора не доїхали до місця призначення
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований