03 травня 2024, п’ятниця

За результатами конкурсного відбору патрульна поліція Кіровоградщини поповнилась 20 інспекторами

Оголошений на початку травня конкурсний відбір на зайняття 20 вакантних посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції було успішно завершено 30 червня. 
Про це, під час короткого прес-брифінгу, повідомила начальник сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Кіровоградській області Олена Серебреннікова, інформує кореспондент Златополя
Загалом до участі у конкурсі було допущено 78 осіб, які у подальшому пройшли перевірку на знання законодавчої бази, загальні здібності і навички, рівень фізичної підготовки та стан здоров'я. 
У підсумку за результатами тестувань та особистої співбесіди з кандидатами 27 осіб було рекомендовано до проходження служби в поліції. Серед них і було обрано 20 кандидатів, які продемонстрували найвищі показники. 
"За два місяці ми відібрали найкращих. Тим же, хто був рекомендований до роботи в поліції, однак не потрапив до першої хвилі набору, не варто турбуватись, адже уже сьогодні у нас триває другий етап заповнення вакантних посад. Упевнена, усі достойні, хто бажає присвятити своє життя Нацполіції, матимуть таку можливість", -наголосила Олена Серебреннікова.
Фото – Златопіль
 

За результатами конкурсного відбору патрульна поліція Кіровоградщини поповнилась 20 інспекторами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований