18 квітня 2024, четвер

Кіровоградщина продовжує підготовку до територіальної оборони (ФОТО)

Другий день поспіль на Кіровоградщині тривають командно-штабні навчання з територіальної оборони до участі в яких, окрім органів військового управління, залучені органи влади, місцевого самоврядування та правоохоронні органи. 
Про це Златополю повідомили в Кіровоградському обласному військовому комісаріаті.
Відповідно до Плану проведення навчань сьогодні розпочато етап практичних дій по керівництву силами і засобами, які залучаються до виконання завдань територіальної оборони.
Зокрема, в контексті командно-штабних навчань особовим складом загону оборони Голованівського району сьогодні проводилось практичне відпрацювання дій по посиленню охорони та оборони об’єктів місцевого та регіонального значення, місцевих органів влади та підтримання правового режиму воєнного стану. Усі питання відпрацьовувались у тісній взаємодії з органами влади, патрульними національної поліції та Військової служби правопорядку.
Командно-штабні навчання з територіальної оборони на Кіровоградщині триватимуть по 6 липня включно, планується, що по їх завершенню буде удосконалено заходи планування та  ведення територіальної оборони нашої області.
Фото – Кіровоградський ОВК
Кіровоградщина продовжує підготовку до територіальної оборони (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований