02 травня 2024, четвер

Молодому хлопцеві з Кіровоградщини терміново потрібна допомога

Чудового молодого хлопця, доброго друга, надійного колегу, електромонтера з Помічної, Козакевича Вадима, спіткало велике горе – страшна онкологічна хвороба (злоякісна пухлина шлунку).
Місяці тяжкої боротьби зі смертельним виснажливим недугом змінили хлопця до невпізнанності. Ще зовсім нещодавно Вадим був гарним, повним життєвих сил і здоров’я, а зараз він втратив близько 20 кг ваги, здатність самостійно пересуватися і навіть їсти. Вадим живе разом зі старенькою хворою мамою – пенсіонеркою, яка сама потребує сторонньої допомоги та догляду.
Столичні лікарі подарували Вадиму надію на одужання, для цього йому необхідно пройти декілька курсів хіміотерапії в Києві, вартість кожного з них становить 13000-14000 гривень, після кожного курсу хіміотерапії необхідно відновне лікування, яке коштує 500 гривень на день, таким чином на один такий курс необхідно зібрати 24000-25000 тисяч гривень, що для хворого хлопця та його старенької матусі є не підйомною сумою. 
Після хіміотерапії Вадиму можна буде зробити операцію, яка і поверне його до повноцінного життя. 
тільки-мама) звертаються до усіх не байдужих за допомогою. Давайте всі разом врятуємо життя доброму, чесному, порядному хлопцю. 
Карта ПриватБанку 5168742606536120 – Козакевич Вадим Дмитрович.
 

Молодому хлопцеві з Кіровоградщини терміново потрібна допомога
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований