05 травня 2024, неділя

Депутати Кіровоградської облради тримають на контролі умови перебування в соціальних закладах області

Учора, 13 липня, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики, очолюваної депутатом обласної ради Іриною Чемерис.
У роботі постійної комісії брав участь заступник голови обласної ради Ігор Степура, представники Кіровоградської обласної державної адміністрації, інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Депутати погодили низку положень про обласні інтернатні заклади соціального спрямування, розглянули листи, що надходять на адресу обласної ради та стосуються проблемних питань у галузі охорони здоров'я й соціальної політики.
Значну увагу депутатами було приділено питанню щодо виконання рішення постійної комісії обласної ради від 12 травня 2017 року № 182 “Про вивчення умов перебування громадян у будинках-інтернатах, геріатричних пансіонатах, пансіонатах для ветеранів війни та праці обласного підпорядкування”. Члени постійної комісії відвідали майже всі заклади області соціального спрямування, озвучили свої враження та висловили пропозиції, які буде надіслано до Кіровоградської обласної державної адміністрації для відповідного реагування. 
У ході розгляду зазначеного питання, заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Віталій Юхименко подякував членам постійної комісії за те, що депутатський корпус проводить роботу з вирішення проблем у галузі соціального захисту населення, а саме: покращення умов перебування громадян у будинках-інтернатах, геріатричних пансіонатах, пансіонатах для ветеранів війни та праці обласного підпорядкування. Як зазначила голова постійної комісії Ірина Чемерис — таку роботу буде продовжено.
Фото – Кіровоградська обласна рада
Депутати Кіровоградської облради тримають на контролі умови перебування в соціальних закладах області
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований