25 квітня 2024, четвер

Уряд затвердив 3 госпітальні округи на Кіровоградщині

Уряд затвердив перелік та склад медичних округів на Кіровоградщині. Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА.
Як повідомляється, про затвердження переліку та складу медичних округів Кіровоградської області йдеться в урядовому розпорядженні від 12 липня 2017 року.
Відповідно до документа, Кіровоградська область матиме 3 медичні округи:
– Західний госпітальний округ – всі заклади охорони здоров’я, що забезпечують надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню (далі — заклади), розміщені на території Маловисківського, Новоукраїнського, Гайворонського, Добровеличківського, Голованівського, Новоархангельського, Благовіщенського, Вільшанського районів;
– Кропивницький госпітальний округ – заклади, розміщені на території м. Кропивницького, м. Знам’янки, Кіровоградського, Долинського, Новомиргородського, Олександрівського, Бобринецького, Знам’янського, Новгородківського, Компаніївського, Устинівського районів;
– Олександрійський госпітальний округ – заклади, розміщені на території м. Олександрії, м. Світловодська, Олександрійського, Петрівського, Онуфріївського, Світловодського районів.
Карта – з порталу Кіровоградської ОДА
 

Уряд затвердив 3 госпітальні округи на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований