01 травня 2024, середа

У Новій Павлівці займуться проблемою підтоплення будинків

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко відвідав Соколівську об’єднану територіальну громаду, зокрема, село Нова Павлівка.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Передумовами для візиту стало звернення одного з мешканців села, з яким голова обласної ради ознайомився під час особистого прийому громадян. За словами жителя Нової Павлівки під час сильних дощів або весняної відлиги його прибудинкову територію підтоплює, а тому вулиця Зарічна, де й проживає громадянин, потребує ремонту і ефективної системи водовідведення.
Виїхавши на місце, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зустрівся з головою Соколівської сільської ради Інною Завірюхою і депутатом сільської ради, та особисто ознайомився з порушеною проблемою.
Олександр Чорноіваненко оглянув прибудинкову територію, де проживає громадянин, який звернувся, та вулицю Зарічну загалом. Інна Завірюха розповіла про проведену роботу з метою недопущення підтоплення будинків по даній вулиці, та зазначила, що відповідні роботи ще не закінчені і продовжуватимуться по усій її протяжності.
Голова обласної ради порадив низку першочергових заходів, які локалізували б проблему, а також запропонував звернутися до дорожньої служби, яка професійно забезпечить облаштування системи водовідведення. Олександр Чорноіваненко наголосив на тому, що дане питання триматиме на особистому контролі.
Фото – Кіровоградська обласна рада
 

У Новій Павлівці займуться проблемою підтоплення будинків
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований