29 березня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому провели тренінг із домедичної допомоги для водіїв (ФОТО, ВІДЕО)

Більше 30 водіїв, волонтерів та автоінструкторів із Кропивницького протягом двох днів опанували особливості надання домедичної допомоги завдяки тренінговому центру "Прикладна безпека" та Автобазі Кіровоградської обласної ради, пише Златопіль.
Тренінг – не просто лекція, він максимально наближений до реальних умов життя та вчить не губитися і злагоджено діяти в екстремальних умовах та максимально убезпечити постраждалих внаслідок надзвичайної ситуації до прибуття медиків.
– Треніг вчить як подалати власну паніку і як керувати собою і людбми в екстермальних ситуаціях –  розповідає Антоніна Загородська, керівник тренінгового центру "Прикладна безпека". – Це ті знання, які неможливо прочитати в книжці – для того, щоб їх застосовувати, необхідно відпрацьовувати їх на практиці. Багаторахзове повторення допомагає в пасиві ці знання тримати в пам'яті і, в разі НС, діяти.
За плечима Антонніни – значний досвід проведення подібних тренінгів – не тільки для автомобілістів чи звичайних людей, а й навіть для воїнів, які вин\конують бойові завдання в зоні АТО.

За словами директора автобази Сергія Коновалова, на виконання законів України та ліцензійних умов, ним було прийнято  рішення навчити автомобілістів та працівників автобази навчикам домедичної допомоги.
– Звісно, ми багато чого знаємо, але, як виявилося в проценсі тренінгу, ще більше моментів ми не знаємо. – говорить Сергій Коновалов.
Керівник Автобази задоволений результатами тренінгу і планує проведення таких заходів на постійній основі. Про деталі проведення тренінгів можна дізнатися безпосередньо у Сергія Коновалова за телефоном 050
Окрім безпосередньо транспортників, проходили тренінг також інспектори автошколи "Аграрник" та місцеві активісти. Дмитро Завражний, волонтер Товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця зізнається: попри певні базові знання, тренінг відкрив для нього дуже багато корисного.
– Я вперше на подібному тренінгу. Він дуже цікавий та практичний. Гадаю, що і мені і усім його учасникам він став дуже корисним. Ми навчилися практичного надання домедичної допомоги. Ми розуміємо, що це життя і "запобіжника" від різних життєвих сиутацій немає. – говорить Дмитро Завражний. 
По закінченні тренінгу його учасники, що успішно засвоїли програму, отримали відповідні посвідчення, терімном дії на 5 років. Ці посвідчення необхідні транспортникам для здійснення перевезень. 

Фото та Відео – Златопіль
У Кропивницькому провели тренінг із домедичної допомоги для водіїв (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований