19 травня 2024, неділя

Олесь Довгий не знає де знаходиться на карті України Кіровоградська область (ВІДЕО)

Учора в студії “Громадського ТВ” під час прямого ефіру депутат Верховної Ради України від Кіровоградщини Олесь Довгий не зміг на прохання ведучого Романа Скрипіна показати на карті України Кіровоградську область, пише видання “Рідний Кіровоград”.
 
Під час обговорення фальсифікації виборів Довгим, одіозний політик, член молодої команди Черновецького, заявив, що на Кіровоградщині квоту по виборах мав Блок Петра Порошенка. Проте, коли ведучий програми вивів на екран карту з результатами виборів, і попросив прокоментувати цифри, які набрав БПП в області. В свою чергу Олесь Довгий попросив показати, де ці цифри. Роман Скрипін сказав, що вони розміщені на карті там, де Кіровоградщина. Проте Довгий не зміг відшукати область, від якої пройшов до ВР.
Нагадаємо, Комітет виборців України заявив, що вибори на 102-му окрузі були сфальсифіковані Олесем Довгим. Тривалий час в окрузі відбувались численні акції протесту активістів проти масового підкупу виборців. Наразі в області працює оперативна група правоохоронців з Києва, яка з’ясовує усі факти підкупу виборців. 
 
Відео “Громадського.ТВ” Момент з картою з 48 хвилини.
                                                                                      {youtube}v=YAz8l02tcZY{/youtube}
Олесь Довгий не знає де знаходиться на карті України Кіровоградська область (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований