19 травня 2024, неділя

У Кіровограді з’явився новий автобусний маршрут № 7 (ФОТО)

За чисельними зверненнями мешканців міста та депутатів місцевих рад від 12 грудня 2014 року за сприяння Кіровоградської міської ради в обласному центрі відновлено роботу автобусного маршруту № 7 «Салганні піски (МСЧ № 19) – Лісопаркова», пише видання “Фотоінформ”.
 
Як повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, автобусний маршрут № 7 працюватиме в режимі маршрутного таксі та курсуватиме за такою схемою руху:
Салганні піски (МСЧ № 19), вул. Алтайська, Чернишевського, Водоп’янова, Кримська, Десантників, Генерала Родимцева, Ялтинська, (Облонкодиспансер), Жуковського, Генерала Родимцева, Преображенська, Енгельса, Гоголя (у зворотному напрямку – вул. Преображенська), Кропивницького, Шевченка, Велика Перспективна, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, вул. Короленка, Лісопаркова (в обох напрямках).
Також заступник міського голови зазначив, що на даний час маршрут № 7 працює у режимі вивчення пасажиропотоку. Аналіз дослідження дозволить визначити час відправлення і інтервал руху та скласти графік роботи маршруту, який задовольнятиме пасажирів. Такий графік руху буде розміщений у салонах транспортних засобів та на кінцевих зупинках.
Схема руху нижче:
У Кіровограді з’явився новий автобусний маршрут № 7 (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований