06 травня 2024, понеділок

Офіційний веб-сайт Кіровоградської ОДА увішов до десятки кращих за прозорістю

За результатами проведеного Держкомтелерадіо моніторингу інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади у першому півріччі 2017 року, офіційний веб-сайт Кіровоградської ОДА увіщов до десятки кращих за прозорістю.
Про це інформує Златопіль із посилання на офіційний сайт Кіровоградської ОДА.
Моніторинг інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади здійснюється на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади» та згідно з Порядком проведення Держкомтелерадіо моніторингу інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади, затвердженим наказом Державного комітету телебачення і радіомовлення України від 08.06.2015 № 118, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25.06.2015 за № 759/27204.
Метою моніторингу є оцінка рівня інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади відповідно до вимог нормативно-правових актів, які регламентують розміщення певних видів інформації на веб-сайтах.
За показником наявності інформації веб-сайт Кіровоградської ОДА має 100%, якість інформаційного наповнення оцінена на рівні 74,78%, показник інформаційної прозорості складає 87,39%, показник динаміки інформаційної прозорості – 3,84%.
Аналітична довідка за результатами моніторингу інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади у першому півріччі 2017 року та методика моніторингу розміщені на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо.
Ілюстрація – dniprograd.org
 

Офіційний веб-сайт Кіровоградської ОДА увішов до десятки кращих за прозорістю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований