29 березня 2024, п’ятниця

Волонтери зі Світловодська доправили допомогу воїнам АТО (ФОТО)

У п’ятницю, 7-го липня заступник Світловодського міського голови з гуманітарних питань Ірина Щербина разом з директором благодійного фонду «Милосердя» та громадською організацією міста Кременчука «Кременчук Автомайдан АТО» в черговий раз відвезли на передову волонтерську допомогу: продукти харчування, ліки та речі першої необхідності. Волонтери відвідали гарячі точки на самій передовій.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал міської ради Світловодська, Кіровоградська область.
За три дні волонтери подолали шлях від Великої Новоселівки до Маріуполя. На передовій їх радо зустрічали наші військові. Особливо раділи наші земляки зі Світловодщини. Вони з задоволенням спілкувалися, цікавилися станом справ в місті та передавали привіт родичам та землякам, а ще запевнили, що вони захистять нас від ворога. Волонтери, в свою чергу, дякували воїнам за їх ратний подвиг, бажали їм, щоб як найшвидше закінчилася війна і вони повернутися до своїх домівок живі і здорові.
Наталя Бут, розповідаючи про результати поїздки, зазначила.
«Після спілкування з хлопцями, які не шкодують свого життя за нашу Україну, хочеться ще більше допомагати їм, адже завдяки їм, ми спимо спокійно в наших домівках, працюємо, наші діти не чують вибухів тієї страшної війни. Війна – це дуже страшно. Страшно те, що гинуть наші молоді хлопці. Хочу подякувати нашим воїнам в зоні АТО за їхню мужність, любов до нашої України»
Кожна поїздка волонтерів – це поїздка у інший світ, світ, де панує сила війни, де стріляють, де гинуть військові і цивільні, де на іншій стороні мосту під ворожим триколором сидить та цілить в тебе справжній, а не кіношний ворог. Після таких поїздок розумієш, що нам потрібний не просто мир, про який нам віщують з біло-синіх палаток. На потрібна перемога! Перемога над підступним ворогом.
Поїздка була б неможливою без допомоги небайдужих волонтерів ГО «Кременчук Автомайдан АТО», директора ТОВ «Світловодськмонтажсервіс» Ігора Безкостного, депутів Світловодської міської ради Романа Шумейка, Олександра Плахотного та Сергія Волохова, працівників Світловодської ЦРЛ, Світловодського Міського Палацу Культури, Управління Соцзахисту та податкової та Територіального центру. Вагому допомогу надали: фермерське господарство «ВКіК» та депутат районної ради Валентин Козярчук, ООО «АТБ маркет», ТМ «Світловодська паляниця» та інші небайдужі мешканці міста Світловодська.
Хто не байдужий до долі українських солдатів, які бережуть суверенітет України від країни-терориста, долучайтеся до благодійної допомоги продуктами харчами, речами першої необхідності, білизною, посудом та іншими необхідними предметами, які необхідні нашим солдатам в польових умовах.
Звертайтеся за тел.: 067-99-36-358; 050-05-82-983.
Вадим Степанець
Фото – з сайту Світловодської міськради
Волонтери зі Світловодська доправили допомогу воїнам АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований