02 травня 2024, четвер

Нацполіція Кіровоградської області шукає новобранців

Головним управлінням Нацполіції у Кіровоградській області оголошено про початок конкурсу на заміщення наявних вакантних посад. 
Про це під час брифінгу журналістам повідомила начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олена Серебреннікова, інформує Златопіль.
Цього разу планується заповнити 5 вакансій слідчих та 29 посад молодшого складу поліції, серед яких 10 поліцейських ізолятору тимчасового тримання, 18 поліцейських сектору реагування патрульної поліції і однин помічник чергового сектору реагування патрульної поліції.
У більшості своїй вимоги до кандидатів ідентичні – вільне володіння українською мовою, знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення та вік від 18 років.
Є однак і відмінності. Так для зайняття посади слідчого кандидат повинен мати вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» чи «Право», тоді як для інших вакансій достатньо повної загальної середньої освіти.
У разі успішного проходження усіх тестувань, нові полісмени зможуть претендувати на заробітню плату від 6 до 10 тисяч гривень в залежності від посади.
Детально з вимогами до кандидатів та строками подання документів можна ознайомитись на офіційній сторінці ГУНП у Кіровоградській області або ж за цим посиланням.
Ілюстрація – oda.zt.gov.ua
 

Нацполіція Кіровоградської області шукає новобранців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований