25 квітня 2024, четвер

Рятувальники Кіровоградщини поділилися планом майбутніх командно-штабних навчань

Як Златопіль уже повідомляв раніше, 25-27 липня 2017 року на території Кіровоградської області відбудуться командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області з практичним відпрацюванням на об’єктах у м. Кропивницькому, Олександрійському та Знам’янському районах.
Як повідомляють у прес-службі УДСНС в Кіровоградській області, тема навчань – «Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період».
План навчань
24 липня
16:00 – 16:30 зустріч  керівника командно-штабних навчань з головою Кіровоградської ОДА
16:30 – 18:00 робота керівництва навчань та посередницького апарату командно-штабних навчань в ОДА (приміщення малої сесійної зали)
25 липня
Перевірка функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області в режимі підвищеної готовності у зв’язку із загрозою виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з погіршенням метеорологічних умов (штормове попередження) на території області. Організація діяльності обласної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 
15:15 – 15:50 практичне відпрацювання організації робіт з ліквідації наслідків руйнування будівлі з відпрацюванням питань тимчасового відселення населення, у тому числі з обмеженими можливостями (м.Кропивницький, мікр-н Жадова)
26 липня
Продовження відпрацювання дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з погіршенням метеорологічних умов на території області 
Практичне відпрацювання організації робіт з ліквідації наслідків НС, пов’язаної із загрозою здійснення терористичного акту (Знам’янський р-н, с. Богданівка)
27 липня
Практичне відпрацювання організації робіт з ліквідації наслідків НС, пов’язаної із захворюванням свиней на африканську чуму (Олександрійський  р-н, с. Войнівка)
28 липня
11:00 – 12:00 підведення підсумків навчань
Ілюстрація – expres.ua
 

Рятувальники Кіровоградщини поділилися планом майбутніх командно-штабних навчань
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований