29 березня 2024, п’ятниця

Уродженець Кіровоградщини боротиметься із незконним видобутком бурштину на Житомирщині

39-річний уродженець Олександрії, що на Кіровоградщині, Олексій Зозуля став начальником районного відділення поліції в Олевському районі Житомирської області – це відоме місце незаконного видобутку бурштину в Україні.
Призначення відбулося вчора, 19 липня, про це повідомило Дзеркало Полісся, передає Моя Олександрія.
Керівник Нацполіціі в Житомирській області В'ячеслав Печененко, який представив нового начальника особовому складу, зазначив, що "район непростий, в першу чергу, через невирішене питання видобутку бурштину".
Про Зозулю повідомляється, що він народився 31 липня 1977 року в Олександрії Кіровоградської області, має вищу освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2001 році з дільничного інспектора міліції в Дніпропетровську, пізніше очолював сектор дільничних інспекторів міліції Жовтневого районного відділу Дніпропетровського міського управління МВС. У 2014 році вступив до лав полку "Дніпро-1", де був заступником командира роти і командиром взводу.
Про Олевський район відомо, що там процвітає незаконний видобуток бурштину. Бувають переділи зон впливу, які супроводжуються озброєними конфліктами.
Фото – Олексій Зозуля, Facebook
 

Уродженець Кіровоградщини боротиметься із незконним видобутком бурштину на Житомирщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований