29 квітня 2024, понеділок

За добу на Кіровоградщині сталося 5 пожеж в екосистемі

У Кіровоградській області 5 разів за минулу добу рятувальники гасили пожежі рослинності. Про це Златополю повідомили в прес-службі УДСНС в Кіровоградській області.
Як повідомляється, за добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж рослинності.
Так, о 8:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу пожнивних залишків на площі 700 м2 в районі автодороги Голованівськ-Свірневе. Пожежу приборкали вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівська.
У с. Мальовниче Кіровоградського району об 11:45 на відкритій території сталась пожежа 1 га сухої трави. Силами рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону пожежу було ліквідовано. О 16:00 загорілась 300 м2 сухої трави в с. Піддубне Новоукраїнського району. Пожежу загасили вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки та місцева пожежна команда ТОВ «Гіталова». Подібні пожежі також стались о 19:20 біля смт Новгородки, де горіло 150 м2 трави, та о 19:56 – на околиці с. Дружелюбівка Добровеличківського району, де загорілась трава площею 400 м2.
– Шановні громадяни! Бережіть навколишнє природне середовище, слідкуйте за збереженням нашої екосистеми, адже пожежі сухої рослинності дуже швидко поширюються та знищують на своєму шляху усе. Будьмо відповідальними! – звертаються рятувальники.
Фото – Прес-служба У ДСНС в області
За добу на Кіровоградщині сталося 5 пожеж в екосистемі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований