18 квітня 2024, четвер

Голова Кіровоградської облради перевірив хід ремонту в маловисківській школі (ФОТО)

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко в ході робочого візиту на Маловисківщину перевірив виконання ремонтних робіт у загальноосвітній школі № 3.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА.
Разом із головою Маловисківської об’єднаної територіальноїгромади Юрієм Гульдасом, начальником відділу освіти, молоді та спорту виконкому Маловисківської міської ради Аллою Шпак і директором закладу Іриною Шусь, Олександр Чорноіваненко оглянув навчальні класи, спортивну залу, душові кімнати. Особливою гордістю закладу є актова зала, яку урочисто відкрили наприкінці весни цьогоріч.
Директор школи Ірина Шусь зазначила, що актова зала використовується для проведення заходів й інших навчальних закладів, зокрема випускних для вихованців шкіл і дитсадків, вистав для дітей в оздоровчих таборах.
У Маловисківській ЗШ №3 навчається понад півтисячі дітей, проте заклад розрахований на більшу кількість, тому після завершення ремонту заплановано збільшити наповненість класів.
Олександр Чорноіваненко наголосив, що масштаби ремонту досить великі, тому його проведення потребує не лише достатнього фінансування, а й ефективної співпраці адміністрації школи з керівниками громади.
Реалізація проекту здійснюється за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
Фото – Кіровоградська облрада
Голова Кіровоградської облради перевірив хід ремонту в маловисківській школі (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований