28 березня 2024, четвер

Кіровоградщина попрощалася із загиблим в зоні АТО воїном (ФОТО)

Сьогодні, 22 липня, у Компаніївці, що на Кіровоградщині, провели в останню путь старшого солдата 58-ї бригади Іллю Тимофієва, інформує Златопіль.
Близько двох сотень мешканців Компаніївки і області, серед яких військовослужбовці, активісти, волонтери і просто небайдужі жителі, пройшли ходою з центра селища до монументу Патріотам України, де віддали останню шану бійцю. 
У пам’ять про Героя розвернули і пронесли селищем величезний прапор України.
– Прикметно, що Ілля Миколайович народився в Росії, в Норільську, але не вагаючись пішов захищати Незалежність України. Захищати Україну від російського агресора. Пішов за правду. А це значить, що правда за нами, а, отже, і перемога буде за нами. – зазначив голова районної ради Вадим Спіктаренко.
Ілля Миколайович Тимофієв народився  5 вересня 1973 року в Норільську, Росія. Проживав у с. Першотравенка Компаніївського району Кіровоградської області. Він пішов захищати Україну 13 лютого 2015 року на посаді стрільця військової частини В0849. 26 квітня 2016 він був демобілізований з зони АТО в запас, та вже 6 червня 2017 року – призваний на військову службу за контрактом до військової частини А4427 старшим оператором у званні старшого солдата.
Як повідомив військовослужбовець Компаніївського військового комісаріату Денис Базеко, Ілля Тимофієв загинув 19 липня внаслідок підриву на міні поблизу Новотошківки Луганської області.
У Іллі Тимофієва лишилися дружина і троє маленьких дітей – доньки Яніна та Вікторія і син Юрій.
Останній спочинок Ілля Миколайович знайшов у Першотравенці, де проживав з родиною до війни.

Фото – Златопіль 
Кіровоградщина попрощалася із загиблим в зоні АТО воїном (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований