04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині водій автобуса відмовився перевозити учасників АТО

Черговий скандал навколо відмови перевізників виконувати закон і перевозити військовослужбовців-пільговиків спалахнув на Кірвооградщині. Цього разу перевозити учасників АТО відмовився водій автобуса "Кропивницький-Завалля".
Про це інформує Златопіль із посиланням на повідомлення журналіста Світлани Томашевської.
Ідіотизм ситуації в тому, що водій відмовився перевозити пасажирів за пільговими квитками, котрі учасники АТО купили в касі автовокзалу №1 в Кропивницькому.
Як повідомила журналістка, 21 липня водій автобуса "Кропивницький-Завалля" (відправлення в 15.30 год) відмовився перевозити трьох атовців за пільговими квитками, придбаним в касі автовокзалу. 

– Пан Кузьменко (то є водій) заявив, що в нього вже є в салоні пільговики, а всіх підряд задарма він возити не буде. І пофіг йому, що атовці придбали квитки завчасно і мають право на пільговий проїзд. Двоє військових просто не поїхали додому на вихідні. А третій був змушений піти в касу, здати свій пільговий квиток і купити за повною вартістю, а потім дорогою слухати обурення водія. Скільки скандалів виникає навколо дій водіїв і перевізників останні роки, а вони лиш нахабніють. Може треба вживати якихось реальних заходів, а не махати пальчиком ну-ну і переводити на інші маршрути? –  написала на своїй сторінці у Facebook Світлана Томашевська.
Фото – з допису Світлани Томашевської
На Кіровоградщині водій автобуса відмовився перевозити учасників АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований