05 травня 2024, неділя

Голова Кіровоградської облради провів співбесіду з керівником обласного центру профілактики боротьби зі СНІДом

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко провів співбесіду з головним лікарем обласного центру профілактики боротьби зі СНІДом Галиною Петрівною Божок у зв’язку з закінчення з нею контракту.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
У ході співбесіди керівник розповіла, що на диспансерному обліку в закладі перебуває понад тисячу осіб. Забезпечення ліками здійснюється з державного бюджету і вони є безкоштовними для пацієнтів.
Олександр Чорноіваненко оглянув лабораторію центру, де проводяться аналізи для підтвердження ВІЛ-інфекції і поспілкувався з робочим колективом, поцікавився проблемами, які турбують керівника та працівників закладу. Вони визначили, що першочерговим питанням, яке потребує вирішення – є територіальне розширення центру, адже від цього залежить збільшення штату й кількості пацієнтів, матеріально-технічне забезпечення.
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко і головний лікар центру Галина Божок обговорили питання щодо продовження терміну її перебування на цій посаді.
Фото – Кіровоградська облрада
Голова Кіровоградської облради провів співбесіду з керівником обласного центру профілактики боротьби зі СНІДом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований