02 травня 2024, четвер

Заступник головного полісмена Кіровоградщини розжився новеньким авто за півмільйона гривень

Заступник начальника ГУ Національної поліції в області – начальник слідчого управління Дем’ян Анатолійович Таршин прозвітував про суттєві зміни у майновому стані сім’ї та задекларував новеньке авто.
Інформація про це з’явилась у деклараціях полісмена та його дружини – Віти Анатоліївни Таршин, яка є головним спеціалістом відділу управління персоналом Новоукраїнської РДА та наразі перебуває у декретній відпустці, інформує Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Мова йде про позашляховик Audi Q3 2012-го року випуску вартістю 520 тисяч гривень, який дістався сім’ї від громадянина України Андрієвського Арсенія Віталійовича.
Цікаво, що інформація у деклараціях подружжя відрізняється. Так Дем’ян Таршин вказав «інше право користування» на автомобіль, а дружина просто зазначила про нове авто, тож можна припустити, що дороговартісне придбання було оформлено саме на неї.
Варто відзначити – покупка для сім'ї полісмена була вельми вдалою, адже в мережі вартість подібних авто починається від 700 тисяч гривень.
Додамо, за минулий рік сім’я задекларувала 158 тисяч 920 гривень доходу, з яких 145 тисяч 350 гривень є зарплатнею Дем’яна Таршина, 12 тисяч 650 гривень – соцвиплатою по догляду за дитиною, а ще 920 гривень матеріальною допомогою за участь в АТО. 
Окрім того, вказує заступник головного полісмена й наявний житловий будинок на 160 м2, земельну ділянку площею 16,89 га і трактор МТЗ-92 2010-го року випуску.
Ілюстрації – з сайту ЦМР "Прозоро"
Заступник головного полісмена Кіровоградщини розжився новеньким авто за півмільйона гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований