19 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині безробітних орієнтують на військову службу

На базі Петрівського районного центру зайнятості проводяться різноманітні заходи для незайнятих трудовою діяльністю громадян за участі соціальних партнерів.
Під час семінару з орієнтації незайнятих трудовою діяльністю громадян на службу в Збройних Силах України за контрактом, представник районного військового комісаріату Ігор Свірідов, ознайомив присутніх з умовами прийому та проходження громадянами України військової служби, їхніми правами та обов’язками, головними вимогами до кандидата на військову службу за контрактом, із професіями, які необхідні вітчизняній армії та ін. 
Повідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Тетяна Біденко розповіла учасникам семінару з орієнтації незайнятих трудовою діяльністю про стан місцевого ринку праці, послуги, які надає служба зайнятості клієнтам.
Коментуючи чинне законодавство, що регулює питання проходження військової служби, І.Свірідов зазначив, що сьогодні державна політика у даній сфері суттєво підвищує конкурентоздатність військової служби на ринку праці. Державою створені належні умови для проходження контрактної служби: гідна заробітна плата, повний соціально-правовий захист тощо. 
У заході взяли участь близько 20 безробітних осіб, з яких 4 особи виявили бажання поспілкуватися з представником районного військового комісаріату для отримання інформації щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом.
Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг 
Петрівського районного центру зайнятості
 

На Кіровоградщині безробітних орієнтують на військову службу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований