26 квітня 2024, п’ятниця

Голова Кіровоградської облради: навчання з цивільного захисту – це шлях до безпеки

Сьогодні, 26 липня, у селі Богданівка Знам’янського району завершився другий етап командно-штабних навчань – перевірка діяльності органів управління та сил цивільного захисту області в разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час. З ходом навчань ознайомився голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, який прибув до військової частини А-1201.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Першочергово гості та учасники навчань ознайомилися з порядком організації заходів з евакуації місцевого населення в разі виникнення пожежі чи вибуху на складах військової частини.
Військовослужбовці, а також рятувальники ДСНС відпрацювали свої дії під час загоряння складів із боєприпасами в результаті нападу диверсійної групи.
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зазначив, що військова частина має стратегічне значення для захисту України від ворога, тому напад диверсійної роти може стати не легендою для відпрацювання практичних дій, а реальним явищем. Саме тому в ній проводитимуть реформування, у ході якого покращуватимуть безпеку та охорону території і складів з боєприпасами.
Олександр Чорноіваненко наголосив, що подібні навчання – це шлях до безпеки не тільки Кіровоградської області, а й України, саме тому вони мають проводитися в умовах максимально наближених до реальних.
Фото – Кіровоградська облрада
Голова Кіровоградської облради: навчання з цивільного захисту – це шлях до безпеки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований