30 квітня 2024, вівторок

Торговців Кропивницького привітали з професійним святом

Напередодні Дня торгівлі у приміщенні міської ради відбулось урочисте нагородження кращих, на думку міської влади, підприємців Кропивницького, інформує Златопіль.
Розпочали офіційну програму з виступу дитячого колективу, який у віршованій, а потім і вокальній формі привітав головний дійових осіб свята. \
Не залишився осторонь і міський голова Андрій Райкович. 
"У цей передсвятковий день хотілось би наголосити на важливості вашої роботи для нашого міста. Адже від того наскільки якісно та професійно буде виконано покладений на вас обов'язок залежить багато в чому благополуччя, а інколи й здоров'я наших громадян", – наголосив посадовець.
Опісля вітань та святкових спічів, перейшли до нагородження. 
Так відзнакою виконавчого комітету "За заслуги" I ступеня було нагороджено підприємця з багаторічним стажем роботи Юрія Момота, почесну грамоту від Кіровоградської ОДА одержала директор фірмової торгівлі ТДВ "М'ясокомбінат "Ятрань" Надія Павленко, подяку Кіровоградської ОДА вручили директору ринку "Привокзальний" Людмилі Матросовій, а подяку Кіровоградської облради – директору виробничо-комерційного центру "Олеум" Олексію Олійнику.
Окрім того, грамоти та подяки отримали понад 3 десятка працівника сфери торгівлі.
Фото – Златопіль
Торговців Кропивницького привітали з професійним святом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований