30 квітня 2024, вівторок

Мер Олександрії вилаяв свято футболу

Мер Олександрії, що на Кірвооградщини, Степан Цапюк негативно ставиться до свята європейського футболу, який пройде в центрі Олександрії сьогодні, 27 липня, тому що очікує, що Соборній площі буде завдано шкоди.
Про це міський голова повідомив на засіданні виконкому сьогодні, 27 липня, передає Моя Олександрія.
Він зазначив, що "у міста достатньо сил, бажання і енергії всіх поставити на місце", а також доручив виставити збиток від концерту футбольному клубу.
"Сьогодні ми розмовляли з керівником організації футбольних фанатів, тому що можна площу перетворити просто в руїну. Особливо так, як у нас сьогодні поводяться фанати. А це все-таки площа всього міста. Якщо такі неподобства будуть – буде адекватна реакція. І по відношенню до футбольного клубу, і по відношенню до фанатів. Фанати не будуть керувати містом і не будуть створювати незручності. У нас достатньо сил, бажання і енергії всіх поставити на місце. Щоб не було цих неподобств, які в інших містах, і спостерігалися і в нашому місті.
Тому я ще раз звертаюся до Беланюк (Юрій Беланюк – прес-аташе ФК "Олександрія". – Авт.), Який відповідає за це, – нехай вони своїх працівників виводять, але якщо буде шкода від концерту, порахувати і виставити рахунок футбольному клубові.
Ми їм пропонували провести це на стадіоні, але чомусь не було підтвердження від керівництва. На площі? – Добре. Ми не могли відмовити, тому що прекрасно розуміли, що це була б чергова порція вилитого лайна на нас, як по об'єднанню громад ", – сказав мер.
Також Цапюк додав, що захід могли провести біля стадіону. Крім цього, він сказав, що працівники сцени кидають на площі недопалки на асфальт.
Нагадаємо, 21 липня виконком одноголосно дозволив проведення свята на Соборній площі. Перший віце-мер Олександрії Людмила Давиденко побоюється, щоб Руслана не влаштувала революцію.
Свято присвячене першому матчу "Олександрії" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи проти румунської "Астри". Воно пройде за участю переможниці "Євробачення 2004" Руслани. Початок заходу о 17.00.
Скріншот – Моя Олександрія
Мер Олександрії вилаяв свято футболу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований