16 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому заради навчань “підпалили” четверту лікарню (ФОТО)

27 липня у рамках проведення перевірки стану готовності органів управління та сил цивільного захисту Кіровоградської області до вирішення завдань цивільного захисту у мирний час та в особливий період у м.Кропивницький відбулись навчання на території комунального закладу «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги».
Про це Златополю повідомили в Прес-службі УДСНС в Кіровоградській області.
Під час навчань особовий склад 1-го Державного пожежно-рятувального загону спільно з персоналом лікувального закладу відпрацювали тактику ліквідації пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей, зокрема оперативно-тактичну характеристику об’єкта, особливості ведення оперативних дій, методи ліквідації надзвичайних ситуацій та проведення розрахунку сил та засобів, евакуацію постраждалих за допомогою пожежної автодрабини та по сходовій клітині, першочергові дії працівників лікарні під час виникнення пожежі. Була змодельована навчальна ситуація, коли внаслідок короткого замкнення електромережі в одній із лікарняних палат на четвертому поверсі сталося займання постільних речей: вогонь почав швидко розповсюджуватись по горючим матеріалам і невдовзі охопив вже три лікарняні палати площею 60 м², спричинивши сильне задимлення на поверсі та сходовій клітині. 
До проведення навчань залучались 3 одиниці техніки та 14 чоловіків особового складу 1-го ДПРЗ м. Кропивницький. Ліквідація умовної надзвичайної ситуації відбулась відповідно до плану тактичних навчань. Настанови, розпорядження керівників гасіння пожежі, дії працівників лікарні та особового складу пожежно-рятувальних підрозділів були злагоджені та відповідали тактичному задуму навчань.
Фото – Прес-служба У ДСНС в області
У Кропивницькому заради навчань “підпалили” четверту лікарню (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований