20 квітня 2024, субота

ВРП подала Президенту кандидатури двох суддів з Кіровоградщини

Вища рада правосуддя  вирішила внести подання президенту про призначення 4 суддів, двоє з яких мають зайняти посади в судах Кірвооградської області. 
Про це інформує Златопіль із посиланням на Українську правду.
Йдеться, зокрема, про призначення Віти Кабакової суддею господарського суду Кіровоградської області та Олексія Мягкого суддею Ленінського райсуду Кіровограда.
У деклараціях Віти Кабакової за 2013, 2014 і 2016 роки вказано місцем роботи Господарський суд Кіровоградської області, а посаду – суддя. Згідно декларації за 2015 рік суддя господарського суду Кіровоградської області Віта Кабакова разом з членами сім'ї отримали у вигляді призів, виграшів та подарунків 3 млн. 53 915 тис. гривень.
Олексій Мягкий також вказав у декларації за 2016 рік місцем роботи суд. Той, куди. власне і збираються його призначити – Ленінський райсуд міста. За 2016 рік суддя Мягкий зареєструв дві квартири, однією з яких володіє спільно з батьками, а інша, імовірно, записана на матір; земельну ділянку площею 775 м2 та гараж на 17,9 "квадратів" у спільній власності з батьком; батькову "Тойоту Авенсіс" та 186 тисяч власної зарплати.
Фото – Українська правда
ВРП подала Президенту кандидатури двох суддів з Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований