19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому згуляли соте весілля у рамках пілотного проекту “Шлюб за добу“ (ФОТО)

Пілотний проект Міністерства юстиції «Шлюб за добу» щодня набирає все більшої популярності. Сервіс стартував у Кропивницькому 31 березня 2017 року із моменту запуску проекту вже 100  молодят зареєстрували шлюб за 24 години.

Саме сьогодні, 4 серпня, у стінах Кіровоградського обласного художнього музею одружитися вирішили Ксенія Полякова і Тарас Власенко, передає кореспондент сайту Златопіль

Подружжя розповідає, що уже рік були зарученими, тому одружитися вирішили саме в рамках проекту “Шлюб за добу“. Вони запевнили, що ця послуга набагато зручніша і швидша, тому хоч і в пришвидшеному темпі, але все було на вищому рівні.

Як розповів очільник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул весілля Ксенії та Тараса для Кропивницького стало ювілейним з початку старту пілотного проекту “Шлюб за добу“ – 31 березня.

На сьогоднішній день на Кіровоградщині пілотний проект діє лише в обласному центрі, але як повідомив Вадим Гуцул найближчим часом планують приєднати до участі в проекті Олександрію.
Фото
 
У Кропивницькому згуляли соте весілля у рамках пілотного проекту “Шлюб за добу“ (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований