19 травня 2024, неділя

За вирішення проблем урановидобувників взявся голова облради

З ініціативи голови обласної ради Олександра Чорноіваненка  представники обласної влади  і урано-видобувної галузі провели зустріч з керівниками Державної служби геології та надр України, під час якої обговорили  причини затримки з видачею дозволів на  гірничо-видобувні роботи на Інгульській і Смолінській шахтах, які, як уже повідомляв Златопіль, не працюють з 4 червня.
Як повідомив голова профкому Смолінської шахти Микола Кавун, зустріч проводив  т.в.о  голови Держгеонадр Олег Кирилюк, у ній взяли участь голова облради Олександр Чорноіваненко, народний депутат Вадим Івченко, директор департаменту інфраструктури і промисловості  облдержадміністрації Олександр  Корнюша, представники концерну "Ядерне паливо" , ДП "Схід ГЗК", голова Атомпрофспілки і голови профкомів  Інгульської і Смолінської шахт.
За словами керівника Держгеонадр  Олега Кирилюка, усі зауваження і уточнення по дохзвільних документах враховані, тому у відомстві будуть готувати наказ на засідання комісії, яка протягом пяти днів збереться для прийняття рішення щодо роботи шахт.  
На комісію пообіцяли запросити усіх зацікавлених осіб. У свою чергу керівництво комбінату  і лідери профспілки вирішили, що якщо в зазначені терміни, не пізніше понеділка позитивних рішень не буде, вони готові до проведення акцій протесту.
Фото – Златопіль
 
За вирішення проблем урановидобувників взявся голова облради
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований