19 травня 2024, неділя

Лікарі Кропивницького розповіли про свої проблеми в роботі з ProZorro

Ненадійні постачальники, довгі строки проведення торгів та відсутність практики у написанні тендерної документації – ось головні питання медиків до системи ProZorro, що були озвучені сьогодні під час кругого столу за участі Кіровоградського обласного відділення ВБО "Всеукраїнська мережа ЛЖВ" та представників медзакладів Кропивницького, повідомляє Златопіль.
Так на думку головного лікаря Центральної міської лікарні, а за сумісництвом ще депутата міської ради, Олександра Артюха система далека до досконалості в частині захисту замовників від неперевірених постачальників.
"Прикладів чимало, починаючи від хліба який ми ніяк не могли замовити, хоча це й простенька закупівля, і завершуючи медикаментами чи обладнанням де кожне слово в документації важливе. Скільки вже випадків було – замовили одне, а через певний час отримуємо зовсім інший продукт, значно гіршої якості", – наголошує Артюх.
Комунікувати з журналістами та громадськимим активістами повідомляючи про такі випадки запропонував медикам координатор Центру компетенцій "ProZorro" Павло Лісниченко. 
"Вам потрібно навчитись не просто працювати з системою, а робити це максимально ефективно. Якщо є питання, пропозиції чи скарги ви завжди можете звернутись до представників ЛЖВ, або до мене, ми ж спробуємо по-перше допомогти вам інформаційно – озвучити проблеми, "засвітити" нечесних підприємців, а по-друге консультаційно – проведенням тренінгів на навчань", – резюмував Лісниченко. 
Фото
Лікарі Кропивницького розповіли про свої проблеми в роботі з ProZorro
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований