15 травня 2024, середа

Новим заступником міського голови Кіровограда невдовзі стане Сергій Колодяжний

Нині начальника обласного управління молоді та спорту Сергія Колодяжного 55 голосами “за” призначено на посаду заступника міського голови, пише кореспондент Златополя із сесії міської ради. 
Згідно пункту другого даного рішення, розпочати роботу на даній посаді Олександр Сергійович на наступний день з дня звільнення з посади в ОДА.
Довідка:
КОЛОДЯЖНИЙ Сергій Олександрович
Народився 07 березня 1973 року у місті Кіровограді.
У 1996 році закінчив Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. В.К. Винниченка за спеціальністю “Фізичне виховання”.
Працював заступником начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградського міського виконавчого комітету, директором Кіровоградської філії Київської агенції повітряних сполучень “КИЙ АВІА”, заступником генерального директора підприємства “Антураж А” (м. Кіровоград), радником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, начальником управління фізичної культури і спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, заступником директора департаменту – начальником управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.
З липня 2013 року займав посаду начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Новим заступником міського голови Кіровограда невдовзі стане Сергій Колодяжний
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований