05 травня 2024, неділя

«Бронзові» п’ятнадцятирічні юнаки з Кропивницького

«Зірка» U-15 взяла участь у турнірі Кубок Австралії, що проходив у місті Черкаси. Яке місце посядуть наші юнаки вирішувалось в останньому турі. У разі перемоги кропивничани стали б першими, але вони поступились і посіли в підсумку третю сходинку.
Про це повідомляє прес-служба ФК Зірки, передає Златопіль.
Крім нашої команди участь у цих змаганнях взяли ще п’ять колективів: чернігівська «Юність», володимир-волинський «BRW-BIK», черкаські «Дніпро-80» (2002 і 2003 роки народження) та кропивницька «СДЮШОР-Олімпік».
У першому матчі «зіркові» поступились найстаршій команді змагань з рахунком 0:1. Програли не по грі, адже єдиний м’я пропустили в швидкій контратаці після свого стандарту. Решту ж часу постійно атакували, та не змогли реалізувати свої нагоди. Зокрема, три виходи сам на сам а також пенальті, з якого не зумів відзначитися Денис Тимофєєв.
А от у матчі зі своїми ровесниками з Черкас кропивничани виграли – 2:0. Суперник нашої команди в цьому матчі практично не перетинав центр поля, а тому вікторія підопічних Дмитра Донченка є справедливою. Голи на свій рахунок записали Артем Мусієнко й Станіслав Бадецький. Так само переможною для «Зірки» виявилась і дуель з земляками. Після голів того-таки Бадецького, Єгора Артюха й Михайла Скунца наші юнаки вели в рахунку 3:0. Але арбітр вирішив додати інтриги протистоянню, й тому призначив пенальті у ворота «Зірки». «Олімпійці» його реалізували й матч завершився з рахунком 3:1.
Непростою виявилась гра з «Юністю». У першому таймі команди відрізками володіли ініціативою. То кропивничани постійно перебували в атаці, то чернігівці. Загалом же до перерви рахунок так і лишався «сухим». Активна п’ятнадцятихвилинка після відпочинку дозволила відзначитись «Юності». Та вдалі заміни від Дмитра Донченка перевернули хід поєдинку. Спочатку Єгор Артюх відновив паритет, а потім після розрізного пасу й виходу сам на сам відзначився Олександр Тонкоженко. Тож, у підсумку перемога – 2:1.
Остання гра для «Зірки» була вирішальною, в тому плані, яке місце посядуть кропивничани за підсумком турніру. В разі перемоги над «BRW-BIK», наші юнаки були б першими. Та дві помилки в першому таймі дозволили двічі відзначитись команді з Західної України. Підопічні Дмитра Донченка змогли лише скоротити відставання в рахунку, коли Єгор Артюх вийшов віч-на-віч з голкіпером і влучно перекинув його.
Тож, у підсумку, «Зірка» U-15 на Кубку Австралії посіла третє місце. Кращим захисником цих змагань було визнано оборонця нашої команди Олександра Самсоненка. А наставник команди Дмитро Донченко відзначив, що грою своїх підопічних на турнірі він лишився задоволеним. Тішить тренера той факт, що в нього з’явилось два яскравих забивних форварди: Станіслав Бадецький та Єгор Артюх.
Фото: fczirka.com.ua
 
 

«Бронзові» п’ятнадцятирічні юнаки з Кропивницького
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований