17 травня 2024, п’ятниця

Боротьба з рейдерством на Кіровоградщині: протистояння триває (ФОТО)

6 вересня поточного року до приймальні громадської спілки звернулися члени ГС “АСУ” підприємства ФГ “Владлен Плюс” Захарівської сільскої ради, Світловодського району, Кіровоградської області.
Про це повідомляє прес-служба Аграрної самооборони України, інформує Златопіль.
З інформації членів підприємства на підприємство ФГ “Владлен Плюс” прибули невідомі особи громадських формувань з Черкаської області , та преса з міста Кривий Ріг, з вимогою зупинити збір урожаю який було посіяно сільскогосподарським підприємством. 
Аргументували підстави перебування на даній території тим, що в даних осіб з громадської організації є  судове рішення про визнання недійсними договора оренди землі, на підставі якого вони виконують “законність держави” та виконують функції держави . Невідомі особи мали наміри заволодіти рухомим майном підприємства , а сам В свою чергу оперативним штабом громадської спілки АГРАРНОЇ САМООБОРОНИ УКРАЇНИ було здійснено швидке реагування , а саме экстренний  виїзд на місце події   з ОБ’ЄДНАННЯМ   ВЕТЕРАНІВ АТО ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ 3-ГО ОКРЕМОГО ПОЛКУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ “РЕДУТ” .
 Прибувши на місце події громадські формування з Черкаської області на трьох автомобілях покинули територію Захарівської сільскої ради.е врожаем соняшника.
Ветерани АТО ГО”РЕДУТ” зайняли стратегічні позиції навколо полів  члена організації ГС “АСУ” Лисенка Руслана – ФГ “Владлен Плюс”  та почали разом з комбайнерами та іншими працівниками підприємства здійснювати господарську діяльність підприємства.
 
Фото: agro-oborona.org
Боротьба з рейдерством на Кіровоградщині: протистояння триває (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований