19 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому відремонтують важкоатлетичну залу школи олімпійського резерву “Надія”

Сьогодні, 9 жовтня, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко поспілкувався з тренером із важкої атлетики СДЮШОР «Надія», заслуженим тренером України В’ячеславом Жуковим і його вихованкою, майстром спорту з важкої атлетики Ольгою Пікаш.
Олександр Чорноіваненко привітав спортсменку та її тренера з вдалим виступом на чемпіонаті України з важкої атлетики, який нещодавно відбувся у Львові. У ваговій категорії 58 кг з результатом 181 кг Ольга виборола срібну медаль.
В’ячеслав Жуков подякував голові обласної ради за придбану нову штангу американського виробництва та поміст для із занять важкої атлетики, і зазначив, що це надбання позитивно вплинуло на результат Ольги, адже під час підготовки до чемпіонату, спортсменка тренувалась саме з нею, так, як на змаганнях такого рівня використовується імпортне обладнання.
Олександр Чорноіваненко наголосив на тому, що це не остання його підтримка, як голови обласної ради та почесного президента обласної федерації важкої атлетики. Разом із тренером, вони обговорили ремонт важкоатлетичної зали школи олімпійського резерву «Надія». Олександр Чорноіваненко підкреслив, що наразі готується проектно-кошторисна документація щодо ремонту всієї школи, зокрема, і важкоатлетичної зали, і обласна рада спільно з облдержадміністрацією профінансують необхідні роботи.
Фото: www.oblrada.kirovograd.ua
 

У Кропивницькому відремонтують важкоатлетичну залу школи олімпійського резерву “Надія”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований