09 травня 2024, четвер

Тестування ЗНО 2015 року розпочнуться 24 квітня

Про це присутніх на прес-конференції журналістів повідомила начальник управління освіти Кіровоградської міськради Лариса Костенко, пише кореспондент Златополя.
 
Зареєструватись для складання незалежного оцінювання школярі зможуть з 5-го січня до 20-го лютого. На вибір випускникам пропонуватиметься 12 предметів вибрати з котрих можна буде лише 4.
2015 рік, за словами Лариси Давидівни, має стати вельми насиченим нововвеленнями в галузі освіти. Так для зарахування до вишів прийматимуться результатами ЗНО лише 2015 року, відповідальність за реєстрацію школярів тепер нестимуть не лише самі випускники, а й навчальні заклади у яких вони навчаються. Що ж до системи оцінювання результатів тестуванння, точних відомостей щодо неї немає й досі.
Випускникам варто звернути увагу на те, що Календар офіційних заходів щодо складання ЗНО вже оприлюднений на офіційному сайті Мінстерства освіти. Ба більше, з 1 листопада по 15 грудня кожен бажаючий мав змогу зареєструватись на пробне складання ЗНО, перше тестування з котрого заплановано на 21 березня. Вартість пробного тестування – 89 гривень. Що характерно, за словами посадовця на пробне тестування цьогоріч зареєструвалось близько 60% від загальної кількості випускників 11 класіа, котрих у місті зареєстровано 1285 осіб.
Держану підсумкову атестацію, незважаючи на велику кількість нововведеннь, не відмінено та призначено на травень, тож на школярів-випускників очікує вельми напружений весняно-літній період.
Тестування ЗНО 2015 року розпочнуться 24 квітня
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований