13 травня 2024, понеділок

Олександрійці вимагають від мера маркувати російські товари

В Олександрії пройде акція “Бойкот російських товарів” зі збору підписів під зверненням до мера з проханням зобов’язати власників торговельних закладів маркувати товари російського виробництва і розміщувати їх на окремих полицях.
 
Про це пише “Моя Олександрія” з посиланням на “Народний блог”.
Жителів Олександрії, які підтримують акцію і бажають підписатися під зверненням, можуть це зробити 24 грудня (середа) з 12:00 до 16:00 на площі Леніна, а також 25 грудня (четвер) з 12:00 до 16:00 на площі Попова.
Організаторами акції виступають громадські активісти Діана Штейнбрехт, волонтер руху “Відсіч” та Олександр Давидов, координатор громадської ініціативи “Кіровоградський бойкот”.
Організатори та активісти впевнені, що міська рада підтримає їх починання і Олександрія приєднається до міст, де маркують російські товари. Але навіть якщо депутатський корпус не підтримає бойкот російських товарів і послуг, активісти обіцяють не зупинятися і продовжувати діяльність.
Варто відзначити, що в листі до мера ставиться вимога зобов’язати магазини маркувати російські товари, а не рекомендувати їм це.
Олександрійці вимагають від мера маркувати російські товари
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований