13 травня 2024, понеділок

Кіровоград: “Кулінарній сотні” потрібна допомога

На сьогодні солдати ЗСУ з’їли вже більш як 1200 порцій борщу, виготовленого волонетрами “Кулінарної сотні” в Кіровограді. Про це кореспонднетові Златополя розповіла керівник “Кулінарної сотні” Олена Коряк.
Як розповіла Олена Миколаївна, крайню партію продуктів від “Кулінарної сотні” цієї неділі уже відправили нашим бійцям у аеропорт Донецька. 
На сьогодні “Кулінарна сотня” потребує робочих рук і продуктів. Як розповіла волонтер, особливо не вистачає зараз капусти, якої потрібно дуже багато.
Ще одна нагальна потреба – вакууматор. 
– Вакууматор, – говорить Олена Коряк – допоможе зберігати страви набагато довше, однак його ми досі не маємо.
Як пояснила нам волонтер, у придбанні вакууматора уже згодилися допомогти в “ПриватБанку” і активісти “Берегині миру”, проте купити його досі не змогли через те, що магазини приймають лише готівку або розрахунок на “картку” і відмовляються надавати рахунок для оплати. “Кулінарна сотня” потребує “живих грошей”, за які прилад можна було б придбати.
Якщо ви бажаєте долучитися до “Кулінарної сотні” чи допомогти волонтерам (продуктами, фінансово), звертайтеся за адресою супермаркет “Букі” (вул. Велика Перспективна 35/54) або зв’яжіться з кулінарною сотнею через мережу фейсбук  або за телефоном 050 533 76 22 (Олена, Олександр) чи електронною поштою: kskirovograd@ukr.ne
Кіровоград: “Кулінарній сотні” потрібна допомога
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований