02 травня 2024, четвер

Начальник управління карного розшуку кримінальної поліції ГУНП в Кіровоградській області придбав наддешеву квартиру

Вже не вперше Центр медіарозслідувань «Прозоро» звертає увагу на унікальні здібності посадовців Кіровоградської області до пошуку наддешевого житла. Цього разу щасливцем, якому вдалось знайти квартиру вчетверо дешевше ринкової ціни, став начальник управління карного розшуку кримінальної поліції ГУНП в Кіровоградській області Володимир Олександрович Хвостов, передає Златопіль.

У поданому до НАЗК повідомленні про суттєві зміни до майнового стану полісмен вказав придбання, 14 жовтня, квартири площею 41,88 м2. Вартість квартири на дату набуття, за версією Хвостова, складала 109 тисяч 981 гривню. Продавцем виступила жителька Кропивницького Людмила Торошина, що є членом ОСББ «Заможня оселя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Крoпивницькoму двoє злoвмисників з лoмoм намагалися пoграбувати кладoвки у багатoпoверхівці

У мережі можна знайти оголошення про продаж квартир подібної квадратури на вторинному ринку нерухомості Кропивницького. Вартість їх коливається від 380 до 620 тисяч гривень, залежно від місця розташування та наявності ремонту.

Зазначимо, що це буде вже четверта квартира сім’ї Хвостових. Попередні три, а також 1430 м2 сільськогосподарської землі та 40 м2 під гараж, полісмен вказав у декларації за 2016 рік. Загалом за минулий рік Олександр Хвостов та його дружина Анна, яка до речі працює старшим інспектором УПД управління Нацполіції в області, заробили 209,71 тисяч гривень.

Фото: prozoro.in.ua

Начальник управління карного розшуку кримінальної поліції ГУНП в Кіровоградській області придбав наддешеву квартиру
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований