19 травня 2024, неділя

У ході проведення операції «Заслон» попереджено доставку заборонених предметів до Кіровоградського СІЗО (ФОТО)

В Кіровоградському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Кіровоградській області вживається комплекс заходів щодо перекриття каналів надходження заборонених речей та наркотичних речовин до охороняємої території установи. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.
 
Так, 23 грудня 2014 року близько 15 години 20 хвилин під час реалізації оперативної інформації, працівниками оперативного відділу Кіровоградського слідчого ізолятора було проведено повний особистий обшук ув’язнених які прибули з ІТТ м. Олександрія, Кіровоградської області. В ході обшуку було виявлено та вилучено 2 (два) полімерні згортки, в яких знаходилась речовина рослинного походження в подрібненому стані, сіро-зеленого кольору з характерним запахом, 3 (три) мобільні телефони, 4 (чотири) зарядних пристроїв, упаковка сухих дріжджів, 2 (дві) пляшки ємністю 100 мл. спиртової настойки.
По даному факту було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області, проводиться перевірка.
                                                                              

У ході проведення операції «Заслон» попереджено доставку заборонених предметів до Кіровоградського СІЗО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований