20 травня 2024, понеділок

181 школа та 7 ВУЗів Кіровоградщини отримали український антивірус (Інфографіка)

181 школа та 7 ВНЗ Кіровоградської області отримали безкоштовно український Zillya! Антивірус. Про це Златополю повідомили в прес-службі компанії 
 
В рамках соціальної програми «Захистимо майбутнє» 181 школа та 7 ВНЗ Кіровоградської області отримали «ключі» для встановлення ліцензійного антивірусу української розробки –Zillya! Антивірус для Бізнесу.
Ініціатива української антивірусної лабораторії щодо безкоштовного надання сучасного антивірусного захисту для навчальних закладів державної та комунальної власності була підтримана Міністерством освіти і науки України.
За три місяці роботи програми, школи Кіровоградської області подали заявки на отримання антивірусних ліцензій для захисту більше 2056 ПК. Також «ключі» отримали 11 вищих навчальних закладів області, що дають право встановити Zillya! Антивірус для Бізнесу на майже 2000 ПК. 
Серед провідних ВНЗ області, що взяли участь в програмі, варто відзначити Кіровоградський державний педагогічний  університет імені Володимира Винниченка, який отримав сучасне антивірусне ПЗ на 700 ПК та ввійшов в десятку ВНЗ Україні за кількістю отриманих ліцензій.
181 школа та 7 ВУЗів Кіровоградщини отримали український антивірус (Інфографіка)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований